Jamstack Conference

Agenda

October 25 - Learn with Jason

Times are converted to your local time zone.

October 27 - Learn with Jason

Times are converted to your local time zone.

Past Events

October 6 - Talks

Times are converted to your local time zone.
Tracks:
Jamstack Now & Next
Integration & Tooling
Keynote Replay
16:05 UTC
16:50 UTC
17:00 UTC
17:00 UTC
17:20 UTC
17:20 UTC
17:20 UTC
17:20 UTC
17:40 UTC
17:40 UTC
17:45 UTC
17:45 UTC
18:05 UTC
18:05 UTC
18:30 UTC
19:00 UTC
19:10 UTC
19:20 UTC
19:20 UTC
19:30 UTC
19:30 UTC
19:40 UTC
19:50 UTC
19:50 UTC
20:10 UTC
20:10 UTC
20:15 UTC
20:30 UTC
20:35 UTC
20:45 UTC
20:45 UTC
20:55 UTC
21:00 UTC
21:00 UTC
21:20 UTC
21:20 UTC
21:25 UTC
21:40 UTC
21:45 UTC
21:45 UTC
22:05 UTC
22:05 UTC
22:10 UTC
22:10 UTC
22:30 UTC
22:30 UTC
22:40 UTC
23:40 UTC
Jamstack: how it started, how it’s going
16:05 UTC, 45 minutes
Matt Biilmann
Matt Biilmann
Netlify
Special Guests
Special Guests
Jamstack
Twilio Console: A Large Scale Migration to Jamstack
Track 1
17:00 UTC, 20 minutes
Harrison Harnisch
Harrison Harnisch
Twilio
Exploring Vue 3's Ecosystem
Track 2
17:00 UTC, 20 minutes
Ben Hong
Ben Hong
Netlify
Transitional Apps
Track 1
17:20 UTC, 20 minutes
Rich Harris
Rich Harris
The New York Times
Optimizing Gatsby Build Performance with Observability
Track 2
17:20 UTC, 20 minutes
Daniel Kim
Daniel Kim
New Relic
Aisha Blake
Aisha Blake
New Relic
Jamstack is for E-commerce at any size
Track 1
17:45 UTC, 20 minutes
Justin Metros
Justin Metros
Universal Standard
Nicole Bender
Nicole Bender
Universal Standard
WordPress at the Edge with Next.js & the Jamstack
Track 2
17:45 UTC, 20 minutes
Colby Fayock
Colby Fayock
Applitools
Break & Networking Lounges
Track 1, Track 2
18:30 UTC, 30 minutes
Networking Lounges
Networking Lounges
Lightning Launch: Astro
Track 1, Track 2
19:10 UTC, 10 minutes
Matthew Phillips
Matthew Phillips
Skypack
Lightning Launch: Supabase
Track 1, Track 2
19:20 UTC, 10 minutes
Jon Meyers
Jon Meyers
Supabase
Lightning Launch: Sanity
Track 1, Track 2
19:30 UTC, 10 minutes
Kapehe
Kapehe
Sanity
Lauren Etheridge
Lauren Etheridge
Sanity
How migrating my tool to Jamstack made me a better open source denizen
Track 2
19:50 UTC, 20 minutes
Moriel Schottlender
Moriel Schottlender
Wikimedia Foundation
Jamstack Is Eating The World
Track 1
19:50 UTC, 20 minutes
Laurie Voss
Laurie Voss
Netlify
Break & Networking Lounges
Track 1, Track 2
20:15 UTC, 15 minutes
Networking Lounges
Networking Lounges
CSS-TRICKZ - Bad Ideas, and Efficient Ways to Build Them
Track 1, Track 2
20:35 UTC, 10 minutes
Alex Riviere
Alex Riviere
Mural
The 11ty, Vite and JAM sandwich | a recipe for making the static interactive
Track 1, Track 2
20:45 UTC, 10 minutes
Ben Holmes
Ben Holmes
Peloton
Security is the “s” in Jamstack
Track 2
21:00 UTC, 20 minutes
Maricris Bonzo
Maricris Bonzo
Magic
Low code serverless functions with WebAssembly-powered DSLs
Track 1
21:00 UTC, 20 minutes
Michael Yuan
Michael Yuan
WasmEdge Runtime
Break & Networking Lounges
Track 1, Track 2
21:25 UTC, 15 minutes
Networking Lounges
Networking Lounges
Speeding up Singapore’s COVID-19 response with the Jamstack
Track 1
21:45 UTC, 20 minutes
Kwa Jie Hao
Kwa Jie Hao
Open Government Products
Gatsby 4x4
Track 2
21:45 UTC, 20 minutes
Lucie Haberer
Lucie Haberer
Nouha Chhih
Nouha Chhih
Prismic
Nick Dejesus
Nick Dejesus
Prismic
Angelo Ashmore
Angelo Ashmore
The next generation of Jamstack performance is… less JS!
Track 2
22:10 UTC, 20 minutes
Yang Zhang
Yang Zhang
Plasmic
“Synthless” Jams With Your Friends
Track 1
22:10 UTC, 20 minutes
Phil Miller
Phil Miller
Daily
Event Reflection & Networking Lounges
22:40 UTC, 60 minutes
Networking Lounges
Networking Lounges

October 7 - Workshops